Meld je nu aan voor het nieuwe Afrika project!

Afgelopen jaar heeft het Schienvat meegedaan aan het ‘Afrika- project’. Dit hebben we dat samen met 2 andere organisaties uit Groningen gedaan. Ontdekken waar je goed in bent, waar je blij van wordt en wat je anders wilt gaan doen; daar gaat het in dit project om. En we zijn zelfs met een groepje naar Afrika geweest (Marokko)!

In Afrika is het heel normaal om, als je bijna volwassen bent, stil te staan bij wat je met je leven wilt: wat wil je bereiken, wie ben je precies en hoe zie je je leven voor je. Ze noemen dat een overgangsritueel (in het Frans een ‘rite de passage’). Je staat dan stil bij je verleden, het nu en je toekomst. Het helpt je om keuzes te maken en je leert jezelf beter kennen. 

In september begint een nieuwe ‘Afrika- groep’. Het is een onderdeel van een groot project dat zich helemaal richt op talenten. De komende tijd hoor je hier meer over, op facebook of via de site. Ben je nu al nieuwsgierig? Of heb je interesse in het Afrika- project? Dan kun je bij Wietske terecht.