Huiswerkbegeleiding


Voor wie?
Misschien herken je het wel: je bent de hele dag naar school geweest en je komt thuis en dan wil je even bij komen. Even je mail checken, een spelletje op de computer doen, kijken wie er allemaal online zijn en wat er op TV is. Huiswerk opgekregen? Jawel, maar dat kan ook straks. Onvoldoendes? Uuh ja… maar die haal ik met de volgende toets wel weer op.

Ook als je het thuis lastig vindt om je goed op je huiswerk te concentreren ben je welkom. Is je huis erg gehorig en lukt het daarom niet goed te werken? Of heb je geen geschikte plek om je huiswerk te doen omdat je bijvoorbeeld je kamer met een broertje of zusje deelt? Kom langs!

Huiswerkbegeleiding
Twee keer per week kun je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. We kunnen je hier helpen met het plannen van je huiswerk, we helpen met je opdrachten en je overhoren met toetsen. Sommige jongeren komen 10 minuutjes langs, maken snel hun huiswerk en zijn weer weg. Anderen zijn een hele middag druk bezig met verslagen, opdrachten via internet enz. Het zijn altijd kleine groepjes zodat je niet teveel wordt afgeleid. Bij vragen is er ondersteuning van Wietske.

Wanneer?
Hou voor de tijden de agenda in de gaten!

Maar ook als…
Als je geen problemen hebt met het maken van huiswerk maar bijvoorbeeld wel wat begeleiding kunt gebruiken bij andere zaken ben je ook van harte welkom. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van studiefinanciering of het vinden van een geschikte opleiding. Stuur vooraf wel even een sms zodat we weten dat je komt, dan zetten wij de thee vast klaar!

Iets voor jou?
Neem dan contact op met Wietske . Mocht het tijdstip je niet uitkomen, dan kunnen we altijd kijken naar een andere dag of tijd.